Novice

Zbiranje zamaškov

Domača vas

Ulica Mirka  Vadnova 9

4000 Kranj

www.domaca-vas.si

 

 

 

Kranj, 7.5.2015

Spoštovani!

Na vas naslavljam pismo in upam, da nam boste priskočili na pomoč, saj vsak zamašek šteje.

V soboto, 6.6.2015 od 8:00  do 13:00, bomo v pokriti tržnici DOMAČA VAS na Ulici Mirka Vadnova 9, Kranj priredili že 4. Jagodno soboto ,

kjer boste lahko nakupili jagode in jagodne dobrote Slovenskih pridelovalcev.

Otroci se bodo lahko zabavali z maskoto, ustvarjali, igrali pikado in se pomerili v igranju balinčkanja na vodi, ter se vozili s   solarnimi avtomobilčki. Pripravljamo tudi različne nagradne igre. Ogledali si boste lahko razstavo risbic in izdelkov na temo jagod, ki so jo pripravili otroci in njihove vzgojiteljice iz Gorenjskih vrtcev.

Letošnja Jagodna sobota bo imela še poseben pomen, saj bomo zbirali plastične zamaške , ki jih bomo potem z veseljem podarili družini Kern, za njihovega Aljaža, za katerega zbirajo zamaške za nakup dvižne rampe do stanovanja, da bodo Aljaža lažje pripeljali do doma, saj živijo v prvem nadstropju stanovanjske hiše.

Skupaj z vašo pomočjo smo pomagali že Kranjskim vrtcem za nakup dvigala, in slepi študentki Nini za nakup psa vodnika, ker si letos želimo da bi se nabralo še več zamaškov vas lepo vabimo k sodelovanju. V lanskem letu smo jih zbrali 900 kg, upamo da bomo letos to številko še podvojili.

Zato se obračamo na vas in vas prosimo, da kot več stanovanjska skupnost združite voljo in energijo ter zberete čim več plastičnih zamaškov in jih prinesete v Pokrito tržnico Domača vas na ulici Mirka Vadnova 9,  v Kranju.

Vsakega zamaška posebej bomo veseli, saj le s skupnimi močmi lahko premaknemo svet na bolje.

Prosimo, če ta dopis obesite  v vašem bloku na oglasno desko in povabite sostanovalce k akciji.

Že v naprej se vam zahvaljujem za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo.

Vodja projekta

Tina Dijak

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *